He luulivat, että se on roskakasa. En ole koskaan nähnyt hurjempaa muodonmuutosta.

Trio Animal Foundation löysi tämän ison karvakasan. Aluksi he eivät reagoineet siihen, mutta kun he huomasivat, että mustat karvat olivat kokonaan virtsan peitossa, he ymmärsivät, että niiden sisällä on joku, joka tarvitsee apua. He eivät aluksi pystyneet näkemään kumpi on koiran etu- ja kumpi takapää. He olivat hyvin tyrmistyneitä koiran kunnosta ja ymmärsivät, että heidän tulee toimia välittömästi.

He eivät ensin pystyneet sanomaan kumpi on koiran etu- ja kumpi takapää.

hund

Turkki oli käytännössä muuttunut matoksi. Kirput ja muut loiset olivat vallanneet koira-paran turkin kokonaan.

hund1

Kelli on turkinhoidon ammattilainen, ja hän päätti ottaa haasteen vastaan. Hän joutui käyttämään jokaista työvälinettään mitä hänellä oli.

hund2

10 minuutin parturoinnin jälkeen heille selvisi, että koira oli narttu ja he nimesivät hänet Elleniksi. Kaiken kaikkiaan koko operaatio kesti puolitoista tuntia.

hund3

Turkki peitti myös koiran korvat ja se piti poistaa erittäin varovasti.

hund4

Hänen nahkansa oli paperin ohut ja hänellä oli selvästi kipuja. Mutta ei kertaakaan hän alkanut muristaa tai näyttää hampaitaan.

hund5

Kun päästiin jalkojen trimmaamiseen Ellen katsoi ylös hoitajaansa ja antoi tälle muutaman suukon. Hän oli suunnattoman helpottunut päästessään eroon turkista, joka kirjaimellisesti oli vetänyt ihoa irti.

hund6

Kun koko turkista oli lopulta päästy eroon oli koiran ilme paljon puhuva ”kiitos”. Kaiken kaikkiaan turkkia oli kertynyt noin kilon verran.

hund7

Kun kaikki mattoutunut turkki oli poissa, he vielä trimmasivat Ellenin uudelleen varmistaakseen etteivät olleet jättäneet mitään huomaamatta.

hund8

He hankkivat hänelle eläinkaupasta uuden hihnan ja leluja, sekä veivät hänet eläinlääkärille, joka antoi tarvittavat rokotukset.

hund9

Ellenistä pidetään nyt huolta ja hän viettää ihanaa elämää uuden äitinsä kanssa. Tämä söpö pieni tyttökoira on kaksi vuotta vanha ja on valmis muuttamaan kotiin, joka tarjoaa hänelle elämänpituisen rakkauden ja turvan. Hän tulee hyvin toimeen muiden eläinten kanssa ja hänen paras kaverinsa tällä hetkellä on eräs Dobermanni.

Sydäntäni särkee nähdä kuinka ihmiset hylkäävät lemmikkinsä ja sallivat heidän jopa päästä tällaiseen tilaan. Onneksi Ellen löytyi ja hänet hoidettiin kuntoon, mutta kaikki eläimet eivät ole yhtä onnekkaita. Ellen ei joudu enää kärsimää ja hänen elämässään tulee olemaan rakkautta. Turkinhoitaja ajeli pois hänen menneisyytensä, ja nyt tämä tyttökoira on valmis uuteen elämään!

[EPSB]

[/EPSB]