Mies löysi aamulla työmatkallaan tieltä kuolleen ketun. Kotiin töistä palatessaan hän ei ollut uskoa silmiään.

Eräänä päivänä töihin pyöräillessään mies sen näki. Pieni kettu oli jäänyt auton alle ja se taisteli elämästään. Tässä miehen kertomus siitä mitä tapahtui:

”Pyöräillessäni aamusella kaupunkiin päin löysin ketun, joka oli jäänyt auton alle. Kettu avasi ja sulki hitaasti silmänsä, se vapisi hillittömästi ja sen sydän hakkasi villisti. Halusin auttaa sitä mutta tajusin pian ettei mitään ollut tehtävissä, joten istahdin ketun viereen antaakseni sille lämpöä ja läheisyyttä, jotain jota itsekin olisin arvostanut siinä tilanteessa. Sitten ketun silmät sulkeutuivat lopullisesti, vavistukset lisääntyivät ja kun silitin sen pientä päätä lohduttaakseni ja antaakseni turvaa, näin miten sydän löi viimeisen lyöntinsä. RIP pikku kaveri, maailma jää kaipaamaan sinua.”

räv imgur.com

 

Mutta sitten… kahdeksan tuntia myöhemmin… mies palasi ja jotakin aivan ihanaa ja uskomatonta  tapahtui. Kettu oli edelleen elossa!

räv1 imgur.com

 

Jostain kumman syystä kettu oli löytänyt voimia pysyä hengissä. Mies nosti ketun ylös maasta ja vei sen lähimmälle eläinklinikalle.  Siellä kettu nyt on toipumassa. Sen loppuelämän tarina on vielä kirjoittamaton luku.

Lähde: aplus.com

Jaa ketun uskomaton tarina sinnikkyydestä ja rakkaudesta klikkaamalla alta.

[EPSB]

[/EPSB]