Suloinen väärinkäsitys: vasikka, joka luulee olevansa koira!

Tämä on Goliath, vasikka joka ei ole aivan selvillä siitä, ettei se oikeasti ole koiranpentu. Vasikat toki periaatteessa viettävät aikaansa kuin koiranpennutkin, esimerkiksi nukkumalla ja syömällä, mutta Goliath on tosiaan aivan vakuuttunut siitä, että se on koira. Se muun muassa syö perheen koirien kanssa samaa ruokaa ja päivälevolle se kömpii näiden sänkyyn.

Goliath näyttää olevan maailman onnellisin vasikka, mutta näin ei ole ollut aina. Shaylee Hubbs perheineen pelasti sen teurastamiselta, joka Goliathia odotti maitotilalla jolle se syntyi. Syntyessään tämä vasikka oli hyvin sairas, mutta se kuntoutui hyvin Hubbsin perheen otettua sen tilalleen asumaan. Perheen tanskandoggi, Leonidas, on näytellyt suurta roolia Goliathin kuntoutumisessa. Se hoivasi pientä vasikkaa niin kauan, että se alkoi toipua. Nykyään Goliath onkin varsin iloinen (ja nälkäinen) vasikka!

Yleensä Goliath nukkuu yönsä takapihan leikkimökissä, mutta eräänä aamuna Shayleeta odotti kummallinen näky. Goliath loikoili olohuoneen sohvalla aivan kuin koira! Ja ovi oli ollut auki vain viisi minuuttia.

Kuinka mukavaa onkaan, että Goliathilla on nykyään uusi koti ja kolme uutta koiranpentukaveria!

[EPSB]

[/EPSB]